Friday, 27 March 2015

Aqil RyanASSALAMUALAIKUM..


Pgi sabtu minggu lepas, tengah goreng nuget bacth kedua, tercari-cari ;-

'Eh mana bekas nuget tadi'?-aku

[Abg Yern dah tersenyum senyum.senyum senyum senyum.]

'Abg ada nampak tak'?-aku

'ni abg letak dalam peti ais abg nk bagi sejuk abg tak nak panas'Huuuaaaa!! mcm mana abg boleh terfikir nk letak dalam tu? sedangkan selama ini aku hnya suruh dia tiup saja, dan selepas aku menggoreng neget bacth pertama tadi aku dah pon suruh Arjuna makan, terdengar bisikan 'abg-abg panas la panas', hahaha adeh!!

Abg, awak ni boleh terfikr begitu jauh dari mommy, Mommy tidak terfikir langsung nnti bila-bila mommy tak letak dalam peti ais eh.. hahahahafreezersnota kaki : aku tiada arah tujuan, tiada kata-kata selain mendoakan yang terbaik untuk semua, terutama kawan-kawan..Maafkan aku, aku manusia biasa kerdil manusia tidak sempurna, yang baik datang dari Allah yang buruk datang dari kita..                                                                Assalamualaikum
Read More...

Wednesday, 25 March 2015

Arjuna

Assalamualaikum.

Tidak sabar hari sabtu, mau bercanda bersama rakan sekolah dulu hahaa.


Ok pagi tadi hantar arjuna seperti biasa, dengan kernah masing-masing..layan kan aje sudah malas hendak membising nanti aku yang dapat faedah tua dari usia :P hahaha malas, malass malasss.

Lepas aku parking kereta, Abg Yern keluar dari kereta dahulu dan Aryan menyusul, sebaik kaki dia melangkah keluar kereta tiba tiba.. hahaa

'Mommy mommy tengok tengok work Daddy'
'oppppss!!'


Nampak aja budak ini, the latest pictures I haveSiblingMuhammad Aqil Ryan[ Yang Terpuji, Bijak Pandai, Penjaga Pintu Syurga Bagi Orang Yang Berpuasa]

Muhammad Aryan Daries[Yang Terpuji, Madu, Pelajar]


Abang Yern&Aryan [baby]
Nota Kaki ; Semoga Arjuna sihat sentiasa, menjadi anak-anak yang soleh, anak yang mendengar kata, anak kebanggaan daddy dan mommy. We love you my little hero. 

Read More...

Budak penggembala dan serigala


Assalamualaikum, Salam Rabu.

Pernah tak terbaca kisah ini?? Buku yang aku beli ni meningatkan aku tika darjah 3, aku masuk pertandingan teater berkisahkn budak penggembala dan serigala. 
{Sila google kisahnya}Buku ni aku beli kt kedai buku semalam, baca malam kt arjuna malam tdi. moral of the story: Jangan kita suka menipu, maka kita tidak dipercayai oleh org lain..
Read More...

Monday, 23 March 2015

Persahabatan

Salam sayang.


Ahad.


Terjumpa gambar dari Wasap Group.
Dan aku segera mem forwardkn kepada orang-orang yang aku meggelarkan teman tawa nangis aku.

Terima Kasih kerna mempercayai aku, Terima Kasih masih lagi setia bersahabat dengan aku. Akhirnya air mata aku tertumpah jua pada petang ahad tu, setelah aku control, aku gagal..gagal..gagal.


Indahnya persahabatan, Insyaallah persahabatan kerna Allah.

Aku sayang korang!! Nota Kaki;  Aku rindu pada yang melahirkan aku, aku rindu org yang membesarkan aku. terima kasih didik aku sehingga aku menjadi manusia berguna. Nak balikkkk kgggg bolehh takkkk!! huaaaaaaaa


Read More...
Tutup Lagu