Thursday, 13 October 2016

Aku Gembira.

Assalamualaikum...

Pagi tadi, selesai bangkit dari tidur macam biasa kemas katil turun bawah dan belek MyPinky berderet whatsApp masuk bertalu-talu yang paling menarik aku bukak.

Melihat satu keping gambar alat ujian kehamilan menunjukan double line. Aku nenangis gembira, tanda bersyukur dan terharu waktu itu.

 Normila Jamil sahabat aku diIG FB, tidak pernah bersua muka tetapi cam kenal 5tahun lamanya, akrab.

Sewaktu mila mengalami masalah kesihatan dan rancang ingin hamil waktu terdekat, dengan pantas aku mengpromote maharani, dimana aku telah menggunakan secara berterusan sehingga kini. Terbukti berkesan. Alhmdulillah berkat usaha kepercayan dan izin Allah mila disahkan mengandung untuk kali ke tiga.Aku kongsikan kelebihan herba maharani ni.


Dan salah satu terdapat dalam herba maharani ialah.

So siapa hendak mengcubanya jangan gusar bukan berkesan untuk mendapatkan zuriat, awet muda,  keluar angin bahagian depan, longgar, priod tak teratur atau apaapa masalah besar kaum hawa. InsyaAllah boleh mengcubanya aku dah coba deh terbukti berkesan tehehee.

Bukan wanita namanya jika tidak mengjaga kesihatan luaran dan dalaman untuk kelesaan, kesihatan dan kecantikan khas untuk suami dikasihi.

aku dan cinta, Sekadar gambar hiasan wahahaa.


phone aku dah arwah.. Nak phone baru blh?? bluuweeekkk..
Read More...
Tutup Lagu